Follow by Email

lørdag 22. juni 2013

Noen kaotiske tanker om bankstere, krig og maktDet som egentlig skjer i Tyrkia og Syria (og det “den arabiske våren” handler om) er ikke hva det kan virke som ved første øyekast. Dette er iscenesatte “revolusjoner” sponset av vestlige bankstere som lever av å skape konflikt og krig. Krig er nemlig det aller mest lønsomme for bankstere, siden ingenting skaper gjeld i samme grad som krig. Banksterne finansierer alle parter i disse konfliktene, slik de i sin tid finansierte både Lenin, Stalin, Hitler og Mao, etc. De sponser både “kapitalister” og kommunister/sosialister, både jøder og muslimer, shiaer og sunnier og kristne, etc.
Du må se The Money Masters for å virkelig skjønne hva som foregår bak kulissene og for å skjønne hvem som egentlig trekker i trådene.
Og hvor tror du f.eks. Kim i Nord-Korea har fått midler fra til å kunne igangsette et kjernefysisk våpenprogram?
De internasjonale/overnasjonale banksterne og det globale militærindustrielle komplekset står bak alt sammen. Og grunnen til at man aldri hører om fractional reserve banking eller Rothschild-familien selv i såkalt seriøse historiebøker, er at disse bøkene er skrevet av folk som er lojale og underdanige overfor disse mektige pengeinteressene, som også eier samtlige store internasjonale mediekonserner.
CNN, NBC, ABC etc. … for å kunne drive virksomheten sin har alle disse store kanalene lån i banker som JP Morgan Chase og Goldman Sachs. Derfor slipper de aldri til folk som Bill Still, dvs. folk som kritiserer privateide sentralbanker og fractional reserve lending.
Og nå skal Obama forresten oppheve begrensningen på hvor mye penger bankene kan låne ut. Etter finanskrisen viste det seg at Goldman Sachs hadde lånt ut 333 ganger mer penger enn de faktisk hadde, selv om de “kun” hadde lov til å låne ut 12 ganger mer penger enn de hadde. Nå skal Obama la disse skurkene låne ut UENDELIG mye mer penger enn de faktisk har. Og alle disse lånene krever bankene renter og rentes rente på … De har makt til å skape ubegrensede mengder penger ut av løse luften. Og kreve renter på alt sammen. Dette skjer nå, as we speak. Det er ikke fiksjon.
Heldigvis er systemet dømt til å kollapse ganske snart. Dvs.: Etter tredje verdenskrig.
Samtlige norske politiske partier og medier bidrar bare til å opprettholde dette systemet. INGEN av dem våger å kritisere roten til ondet, dvs. banksterne og bankenes evne til å skape penger (altså gjeld) ut av intet. Hvor ofte hører du om fractional reserve lending/banking i norske medier? Hvor ofte hørte du om Ron Paul under den forrige amerikanske valgkampen? (Husk at han var med til the very end.)
Hvis du skal gjøre bare EN ting i livet: Bidra til å ødelegge dette systemet og få kastet finansterrorister som Lloyd Blankfein i fengsel på livstid. Men ikke minst: Sørg for å få fengslet politikerne som har gitt ham og hans like den nesten ubegrensede makten og rikdommen de har.
Det er vestlige banksterfinansierte globalister som har væpnet de syriske opprørerne. Og Gaddafi ble fjernet bl.a. fordi de vestlige bankster-imperialistene og militærindustrialistene ville legge beslag på Libyas oljeressurser. I tillegg ville Gaddafi innføre en felles afrikansk valuta basert på gull, og dette likte naturligvis ikke banksterne, så det var nødvendig å ta ham av dage.
Goldman Sachs og resten av banksterne er intet annet enn kriminelle parasitter som raner vanlige folk med myndighetenes velsignelse. De er hevet over loven, de kan herje enda friere nå enn før krisen i 2008. Og når de snart står på randen av konkurs igjen, etter å ha spilt for høyt, tatt for stor risiko — gjett hvem som skal ta regningen? Gjett hvem som skal baile dem ut? Jepp, det er skattebetalerne, den vanlige mannen i gata, som nok en gang skal bla opp noen tusen milliarder dollar for at Lloyd Blankfein og resten av mafiaparasittene skal få sikret en eksponentiell økning i bonusene sine, slik at de kan opprettholde og videreutvikle sitt groteske personlige overforbruk, slik at de kan velte seg i enda flere eksesser, enda mer overdådig luksus, på bekostning av den vanlige amerikaner og europeer og verdensborger. Vi er alle, direkte eller indirekte, med på spleiselaget som holder liv i disse parasittene.
Og alt dette skjer uten at politikere eller domstoler løfter en finger.

Men heldigvis har ikke Goldman Sucks bare politikernes og domstolenes velsignelse; de har også Guds:
Da har man altså enda en grunn til å være motstander av Gud. 
Godt å tenke på at Obama-administrasjonen stort sett også består av GS-ansatte og deres lakeier, sympatisører og kollaboratører.

Her er forresten aksjekursen til Goldman Sachs:
Endring siste 12 måneder: Opp over 75 prosent!
Og kursen fortsetter videre opp i himmelen, siden investorene vet at GS alltid vil være sikret mot konkurs. Skattebetalerne må jo nødvendigvis baile dem ut uansett, siden GS, i følge Blankfein, “gjør Guds arbeid”. Ingen tvil om at det er lønnsomt å infiltrere verdens mektigste regjeringer og sentralbanker. Heller ingen tvil om at det er lønnsomt å være hovedaksjonær i den privateide amerikanske sentralbanken, og dermed kunne motta uendelige mengder lån med null rente, samtidig som de selv kan skape uendelige mengder penger med et tastetrykk, og dernest kreve inn ågerrente på disse pengene når de låner dem ut til intetanende “muppets”, som de kaller kundene sine.
Har dere sparepenger til overs, folkens: Kjøp aksjer i GS! Det er en mye sikrere og mer lønnsom investering enn både gull, sølv og Bitcoin. Avkastningen er garantert av den amerikanske regjeringen, kongressen og domstolene, som alle tilfeldigvis står på lønningslisten til GS. Vanlige arbeidere tar regningen neste gang korthuset kollapser. Og neste gang. Og neste gang. Ad infinitum.
Dette er The New World Order.

Men bare for å oppklare noe: Jeg vet selvsagt at GS ikke er sykdommen selv. Det er bare et symptom på sykdommen, og man kurerer ingenting ved å fjerne dette symptomet. Verdensøkonomiens helse kan kun bli bedre så snart man avskaffer privateide sentralbanker og begynner å skape penger som ikke er basert på gjeld. Dessuten må man fjerne fractional reserve lending. Penger må være forankret i reelle verdier, i virkelige varer og tjenester, i virkelig arbeidskraft. Og de bør helst ikke bli skapt med et tastetrykk, av griske parasitter og plutokrater som Lloyd Blankfein og resten av oligark-bankster-snylterne.
Bill Still har løsningen.

Vi burde investere samtlige av Norges oljemilliarder i Goldman Sachs-aksjer, siden disse er garantert å gi svært god avkastning.

Man kan vanskelig finne en bedre forretningsmodell enn det disse parasittene har utviklet gjennom århundrene. Det var jo Hank Paulson (daværende sjef for Goldmine Sachs) som skrev TARP og fikk Kongressen til å vedta denne krisepakken på rundt 700 milliarder dollar. Dette sikret Goldmine ca 10 milliarder dollar av skattebetalernes penger. Omtrent samtidig sørget så Sentralbanken (hvis oppgave liksom er å tjene folket og forhindre kriser) for at Goldmine fikk 814 milliarder dollar til i form av en HEMMELIG redningspakke som den gang ikke ble omtalt i mainstream-mediene. Andre gigabanker fikk tilsvarende eller større redningspakker. (( http://www.businessinsider.com/9-banks-combine-for-over-200-trillion-derivatives-exposure-2012-4#ixzz1syjZkgET ) “Demonocracy created a great infographic detailing the exposure of the nine banks with the largest exposure to derivatives. Combined, these nine banks are exposed to $228.72 trillion in derivatives, a shockingly high number.
That number, as Demonocracy states, is worth approximately three times the entire world economy.”)
Og senest for noen uker siden kjørte E24 en underdanig gladsak om Lloyd Blankfein, verdens best betalte banksjef, uten å nevne et ord om at det råtne parasittforetaket hans overhodet ikke hadde eksistert i dag om det ikke hadde vært for de gedigne tyveriene av ærlige arbeideres penger. Men dette er typisk for servile, ukritiske norske medier som bare er talerør og mikrofonstativer for de kriminelle parasittene som ikke gir seg før de har melket hver siste cent og hvert siste øre ut av hardtarbeidende skattebetalere.
But then again: Goldmine Sachs er ikke engang den største banken, og har visst ikke mottatt de største redningspakkene heller. Det er mulig at noen av de andre store også har mer parasittiske og vampyrblekksprut-aktige tendenser. Uansett er hele systemet råttent tvers igjennom, og det eneste som vil fungere er å forby privateide sentralbanker, gjeldsbaserte penger, fractional reserve lending — og statlige overføringer til kriminelle parasitter som bare bruker redningspakkene til å utbetale enda større bonuser til sjefsparasittene. Det eneste Goldmine og resten av parasittene lærte av forrige krise, var at de må bli enda mer kriminelle, for da er de sikret enda større skattebetalerfinansierte redningspakker ved neste korsvei. Snart kommer vi til å se hvor grundig de har lært denne leksen.

Godt å vite at lovverket er blitt endret i GS’ favør siden 2008, slik at de er sikret enda større statlige redningspakker neste gang de står på randen av konkurs.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

:-)