Follow by Email

tirsdag 20. august 2013

"Miljøpartiene" Rødt og MDGAt MDG-folk er mot abort, sier i grunnen alt jeg trenger å vite: Partiet bryr seg ikke om miljøet, for de “skjønner ikke” at overbefolkning er roten til alle problemene. De sier nei til abort, for de vil ha flest mulig mennesker på denne planeten. Som om flere mennesker skal være løsningen på miljøutfordringene. Allerede nå går kornproduksjonen og fisket ned, mens det blir over 200 000 flere mennesker hver eneste dag. Og det blir stadig mindre dyrkbar landbruksjord på denne planeten. Fukushima lekker tonnevis av radioaktivt vann ut i Stillehavet hver dag, uten at vi hører et ord om det i mainstream-mediene. Dette kunne MDG bidratt til å sette søkelyset på, men neida, de vil heller bekjempe homofili, abort og prevensjonsmidler, altså fenomener som aktivt medvirker til å bremse befolkningseksplosjonen. Og Rødt er mest opptatt av å arrangere en forurensende “riking-safari” på Oslo Vest, fordi de er misunnelige på noen som kanskje er en anelse mer velstående enn dem selv.
Og dette skal liksom være miljøpartier? Narr meg ikke til å le!


2 kommentarer:

 1. Sjekk denne? http://www.ted.com/talks/hans_rosling_religions_and_babies.html
  Overbefolkning er et langt mindre problem enn det vi lærte i skolen på 80 og 90 tallet ;-)

  Det står forøvrig i partiprogrammet til MDG at de er for selvbestemt abort.

  J

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, jeg har sett det foredraget før. Men det gir meg ingen grunn til optimisme, siden nyere estimater faktisk viser at vi godt kan passere 10 mrd. mennesker innen 2050, om jeg ikke husker feil. FN har nylig oppjustert tallene sine. Samtidig går visst det globale fisket og kornproduksjonen ned.

   Uansett: 7 milliarder er minst 6 milliarder for mye. Om bare 2 milliarder skulle hatt levestandarden og forbruket til den gjennomsnittlige amerikaner, ville vi trengt flere jordkloder enn vi har. Derfor er det mildt sagt bekymringsverdig med milliardene av fattige asiater som nå er i ferd med å få vestlig levestandard og forbruksmønster.

   Den mest humane og ryddige løsningen på problemet, er å sterilisere alle mennesker. Da diskriminerer man ihvertfall ingen bestemt rase, etnisitet e.l. Slik vil menneskeheten gradvis fases ut, noe hele naturen (inkludert mennesker) er tjent med.

   Slett

:-)