Follow by Email

onsdag 8. mai 2013

Put your money where your mouth is, hypocrites
"Follow the money" sier kommunisten Pål Steigan, der han, iført slaveproduserte klær, sitter i sitt overdådige, vakkert utsmykkede vinslott i Toscana, nippende til et glass Dom Perignon mens han skriver blogginnlegg på en Kina-slaveprodusert PC med komponenter bestående av mineraler utvunnet av kongolesiske gruveslavearbeidere. Påfallende mange av de såkalte kommunister og sosialister som preker høytidelig og moraliserende om solidaritet med de fattigste, gjør lite for å endre systemet. Snarere viser de med sine gjerninger at de kun er interessert i å opprettholde overforbruket, øke forurensningen og holde jordens treller bundet til lenkene. Kapitalismens utbytting og andre grusomheter, er noe de har et utelukkende teoretisk forhold til. De setter seg på sin høye hest og retter indignerte pekefingre mot ”turbokapitalister” som John Fredriksen, tilsynelatende uten evne til å se bjelkene i egne øyne.

Hvorfor ikke flytte ut i ødemarka sammen med trosfellene dine, Steigan, dyrke jorden, leve kollektivistisk og i pakt med naturen, slik du forkynner at alle andre må gjøre for å hindre jorden i å gå ad undas? Er det fordi du finner det for behagelig å slippe ut tonnevis av CO2 ved å fly i skytteltrafikk mellom Norge og Italia? Er det fordi du ikke vil gi avkall på luksusen du og de aller fleste andre såkalte venstrevridde velter dere i? Hvor mange Rødt-medlemmer er villige til å slutte å bruke banker? Hvor mange kommunister vil slutte å bruke internett, mobiltelefoner, datamaskiner, kaffetraktere, lyspærer, biler, sko og en million andre kapitalistiske oppfinnelser?

Hvem som helst kan predike jordens undergang og budskapet om at kapitalistiske syndere må vende om før det er for sent. Kun de færreste GJØR noe med saken. Det eneste som nytter, for å få bukt med menneskets ødeleggelse av denne planeten (som er en sørgelig realitet), er menneskeartens utryddelse. Start med dere selv, kommunister og sosialister. Begå kollektivt selvmord. Det er det eneste som monner.

Men neida, jeg vet dere står først i køen når Apple lanserer sitt neste slaveproduserte produkt. Jeg vet dere overnatter i kø utenfor skobutikken når Converse slipper sitt nyeste fottøy på markedet. For dere har aldri vært interessert i å redde planeten eller de fattigste blant oss. Alt dere interesserer dere for, er å være hyklere som sitter på høye hester, pekende moralistisk og paternalistisk ned på oss kapitalistiske syndere som formaster oss til å faktisk jobbe for pengene våre. 

Ja, jeg følger pengene, Steigan. Og pengene leder meg til deg og resten av det sosialistiske og kommunistiske hyklerkoret. STFU og begynn å jobb. Flytt ut i skogen sammen med kollektivistvennene dine, dyrk jorden og bli selvbergere. Slutt å snylt på oss fattige arbeidere som ihvertfall er ærlige nok til å innrømme at vi ødelegger planeten, og som ikke forlanger at alle andre skal leve kollektivistisk for å la den rike eliten opprettholde kjøpefesten og overforbruket. Du tilhører den privilegerte eliten, Steigan, i likhet med Sira Myhre, Lysbakken, Holmås, Halvorsen og resten av kostebinderiet.
Dere velter dere i luksus og overforbruk.
Dere gjør meg kvalm.


1 kommentar:


  1. http://www.bt.no/nyheter/lokalt/Lysbakken-vil-gi-bort--halve-lonnen-2373888.html#.UYqeObWeN69

    SvarSlett

:-)